joi, 19 ianuarie 2023

Abigail Ratchford

 Abigail Ratchford, în vârstă de 27 de ani (născută la 12 februarie 1992), este un model și actriță american glamour. În prezent, face model pentru reviste și lucrează la televizor. La vârsta de 20 de ani, a participat la concursul de frumusețe Miss Pennsylvania, iar frumusețea și corpul ei sunt remarcabile . Ea a fost prezentată ca model de costume de baie pe site-ul Sports Illustrated Swimsuit și a apărut în  Animal Weekly , Nuts, Esquire, Maxim și Playboy . Corpul de volum este neobișnuit,https://m.blog.naver.com/PostView.naver?isHttpsRedirect=true&blogId=msccom&logNo=221239485539             



In the Line of Duty 4 (1989)

 Tradus din engleză-In the Line of Duty 4: Witness este un film de acțiune din Hong Kong din 1989 regizat de Yuen Woo-ping. Filmul îi are în distribuție pe Donnie Yen, Michael Wong și Cynthia Khan. Filmul a fost lansat pe 21 iulie 1989. În mod nominal, filmul face parte din In the Line of Duty și Da, doamnă! serie.https://www.cinemagia.ro/filme/in-the-line-of-duty-4-22014/




Amuse Me (2013)


 Captivii se trezesc la mila unui nebun care se îmbracă ca un clovn. El nu pare să fie conștient de faptul că amuzamentul său este terifiant pentru victimele care sunt forțate să participe la jocurile sale de degradare. Oricât de înfricoșătoare ar fi lipsa lui de empatie, el are o personalitate și mai înfricoșătoare atunci când se enervează.



miercuri, 18 ianuarie 2023

Wicked Sins (2002)


 Detectivii Sara Parson și Luke Gage tocmai au pus capăt parteneriatul lor romantic, când sunt nevoiți să colaboreze la un caz de dubla crimă. Despărțirea pare să fie cauzată de indiscrețiile lui Luke cu o martoră dintr-un un caz anterior.Povestea:Wicked Sins (2002) Detectivii Sara Parson și Luke Gage tocmai au rupt parteneriatul lor romantic când sunt forțați să colaboreze la un caz de dublă crimă. Despărțirea pare să fi fost despre indiscrețiile lui Luke cu o femeie martoră într-un caz anterior. Victimele sunt Jonathan Lawson, fotograf de modă și actualul său model și tovarăș de joacă, Shani Cassata, care este căsătorită cu Frank Cassata, proprietarul Clubului Z. Kari Sims, asistenta lui Jonathan și fostă chelneriță/dansatoare la Club Z, devine primul suspect de către descoperind corpurile. Apoi vine întorsătura: Jonathan pare să nu fie el însuși, ci geamănul său Justin, care ar trebui să locuiască într-o instituție de psihiatrie. Det. Sara este suficient de atrasă de Justin/Jonathan încât începe să-și ia libertăți cu rolul ei profesional în ceea ce privește martorii într-un caz curent.

marți, 14 septembrie 2021

In the Line of Duty III: Force of the Dragon (1988)

 In The Line of Duty III: Force of the Dragon este un film de acțiune Girls with Guns din 1988 cu Cynthia Khan în primul său rol de descoperire, a treia parte a seriei de film In the Line of Duty (primele două fiind Da, doamnă și Royal Warriors , cu Michelle Yeoh în rol principal ), dar primul care prezintă personajul Cynthia, Rachel Yeung.

Inspectorul Rachel Yeung este un executor de vârf din poliția din Hong Kong, dar abilitățile ei sunt puse la încercare atunci când doi mercenari nemiloși și sângeroși, cuplul căsătorit Nakamura Genji și Michiko Genji ( Michiko Nishiwaki ), au intrat în Hong Kong lăsând în urmă o masivă urmele cadavrelor într-un dezastru brutal. Alături de călătorie este detectivul japonez Fujioka interpretat de Hiroshi Fujioka , care dorește să răzbune uciderea partenerului său.

Succesul ulterior al acestui film și al continuării sale, In the Line of Duty 4: Witness , l-ar consolida pe Cynthia Khan ca o icoană demnă în cinematograful de acțiune din Hong Kong din anii '90. Khan își va relua rolul în alte trei continuări oficiale, Middle Man , Forbidden Arsenal și Sea Wolves .

Nu are nimic de-a face cu americanul In the Line of Duty: The FBI Murders și propriile sale continuare.


Acest film oferă exemple de:

  • Action Dress Rip : Într-una dintre primele sale scene, Rachel intră într-o scenă intensă de urmărire cu un criminal, unde deschide fusta scurtă a bluzei sale de poliție pentru a-și urmări adversarul.
  • Action Girl : Rachel Yeung, interpretată de Cynthia Khan.
  • Amazonian Beauty : Michiko, interpretat de ... Michiko Nishiwaki. Anterior, ea apare ca o luptătoare musculară în prima tranșă a trilogiei My Lucky Stars , iar în acest film abdominalele, pectoralii și mușchii ei pot fi văzuți în timpul scenei sale sexuale.
  • Oricine poate muri : Toată lumea, cu excepția Rachel.
  • Marele sărut nenorocit: primul sărut pe ecran al lui Nakamura și Michiko se află pe o barcă ... în timp ce o clădire explodează pe un debarcader chiar în spatele lor.
  • Blood Knight : Ambii răufăcători, dar mai ales Michiko, care intră într-o frenezie ucigașă după ce a văzut cantitatea masivă de oameni nevinovați pe care i-a împușcat, conducând-o să se reîncarce și să ucidă cu bucurie și mai mulți oameni.
  • Cacophony Cover Up : Una dintre împușcăturile lui Michiko are loc într-o discotecă aglomerată plină de oameni petrecători, unde poate schimba focuri de armă fără a fi observată. Până când oamenii încep să moară ...
  • Cool Guns : Acesta este unul dintre puținele filme de acțiune setate în zilele moderne care prezintă pistolul Mauser C96 cu aspect minunat.
  • Bătălia Curb-Stomp : Nakamura și Michiko, împotriva poliției, paznicilor, militarilor din Osaka și Hong Kong ... aceștia se ridică în fiecare luptă armată, lăsând zeci de morți în urma dezlănțuirii lor.
  • Îmbrățișare mortală : prima ucidere a lui Michiko, efectuată pe un paznic nefericit în Expoziția de la Osaka.
  • Desemnată luptă de fete : între Racheta de fată de acțiune și Michiko, fată de acțiune întunecată .
  • L-a lăsat un pod asupra lui : Fujioka la începutul bătăliei finale, fiind zdrobit de moarte în mașina sa prin capcana lui Michiko. Rachel a scăpat în ultima secundă .
  • Chiar și răul i-a iubit : Michiko, la fel de nemiloasă și sadică ca și ea, suferă complet o BSoD Villainous după moartea soțului ei Nakamura, determinându-i hotărârea de a ucide pe Rachel și restul forțelor de poliție cu orice preț .
  • Ridicați de propriul său petard :
    • Kikamura, numărul doi al lui Nakamura, încearcă să o împingă pe Rachel pe calea unei burghie în avans, doar ca Rachel să-l lovească în burghiul pe care l-a activat cu câteva clipe mai devreme, aterizând cu fața mai întâi în vârful ascuțit .
    • Este un atac sinucigaș, dar soarta lui Michiko o face să fie aruncată în aer de propriile dinamite după o lungă și intensă bătălie .
  • Palm Țepuș : În timpul unei înțelegeri cu armele greșite, Michiko înjunghie un mafiot rival care își întinde mâna după arma.
  • Este personal : de ce detectivul Fujioka a urmărit cuplul ticălos din Japonia până în Hong Kong - și-au ucis partenerul în timpul jafului din Osaka.
  • Înfruntare mexicană : Între Rachel, un mafiot și un ofițer de poliție neînarmat, care se află chiar în mijlocul pistelor lor.
  • "Mission: Impossible" Cable Drop : Acesta este modul în care Nakamura și Michiko intră pentru a ataca expoziția din Orașul Nou din Osaka, tragând mitraliere în timp ce alunecă pe zipline și ucid absolut pe toată lumea din sala de expoziție.
  • Cuplu haiduc : Cei doi ticăloși, Nakamura și Michiko, un cuplu căsătorit de sânge, nemilos, care ucide oamenii pentru distracție.
  • Armată de cămăși roșii : Poliția din Hong Kong care suferă victime masive de fiecare dată când Michiko și Nakamura merg în oraș.
  • Sexul este egal cu moartea : pentru Nakamura, care moare a doua zi după marea noapte sexuală de sărbătoare cu Michiko .
  • Ea are picioare : Și nu se teme să le arate. Rachel, interpretată de Cynthia Khan, este o Kick Chick care își petrece cea mai mare parte a filmului lovind fundul fie în blugi strâmți, fie în ciorapi lungi de mătase.
  • Sinistre Shades : Pe ambii răufăcători, Nakamura și Michiko.
  • Staircase Tumble: Occurs when Rachel tackles a fleeing suspect while on top of a flight of stairs, causing both of them to roll down the rest of the way before hitting the bottom.
  • Super Window Jump: After the raid on the Osaka Exhibition which is set on a penthouse, Nakamura and Michiko made their getaway while jumping out of a window, falling several stories down. They still have their cables to assist their landing.
  • Taking You with Me: Attempted by Michiko during her final battle with Rachel; Michiko reveals that she has a bundle of dynamites strapped to her chest underneath her coat, and furiously lunges at Rachel to blow her up. Rachel however simply knocks Michiko down a set of railings where Michiko ends up exploding by herself.
  • Victory Sex : După marea scenă de împușcături din Hong Kong, Nakamura și Michiko decid să sărbătorească verificându-se într-un motel zgârcit și lovindu-se reciproc în punctul culminant. Este una dintre cele mai grafice scene de sex puse vreodată într-un film de acțiune / non-porno.
  • Wrench Whack : Din moment ce punctul culminant al filmului este o bătaie într-un atelier de mecanici, Michiko și Rachel ajung să ridice chei grele atunci când încearcă să-și spargă craniile celuilalt în bucăți.



Acțiune

REZUMAT

Genji Nakamura și partenerul său Michiko Nishiwaki sunt hoți pentru celebra organizație teroristă a Armatei Roșii din Japonia. După ce au scos jaful bijuteriilor secolului (în care zeci de oameni sunt uciși), ei intenționează acum să folosească bijuteriile pe care le-au smuls pentru a cumpăra un cache de arme.